torsdag 25 augusti 2011

Babytäcket färdigt med tillhörande blöjväska

Babytäcket gick rätt fort att bli klar med. Jag kunde inte hitta på någon roligare quiltning, i alla fall inte någon som jag ville testa på täcket, så jag gjorde en quiltning som jag gjort många gånger förr och som jag gillar!
Men täcket ska ju också märkas, men det fixar jag inte förrän babyn är ute ur mammans mage! Det blir en märklapp på baksidan, hade jag tänkt.

Istället tog jag lite av de kvarvarande tygerna och sydde en blöjväska. Jag hade tänkt använda kardborreband som stängning, men som så många gånger förr så har quiltmucklorna gömt kardborrebandet, så det fick istället bli en enkel stängning med instoppning av locket.

Jag hoppas att mina presenter kommer att glädja de blivande föräldrarna och att de används. Varje gång jag ser att kära grannens dotter använder täcket som jag sydde till hennes baby blir jag lika glad!

Här är setet tillsammans! Jag tycker att det var roligt att sy ett babytäcke i en lite annorlunda tappning, speciellt vad det gäller tygvalet, som väl inte är direkt "baby".


Sen såg jag att jag haft mer än 30 000 besökare - SUPERKUL! Det är så roligt att blogga när man vet att det kommer in folk och kikar på vad jag pysslat med! Jag har tyvärr inte hunnit tänka ut någon present eller nåt, men det kommer väl fram någon idé... för det brukar det ju göra!
5 kommentarer:

Bibbi sa...

Superfint till en liten rosig babydoftande liten krabat.
Kram
Bibbi

Immi sa...

Jag tycker det är väl så snyggt till en baby o varför ska allt vara så tuttinuttit?? Kram Immi

Rose-Marie sa...

Jättesnyggt
Kram Rose-Marie

Ann i Aspudden sa...

Superfint! Då är duktig. Kram Ann

Wivi sa...

Grattis till 30.000 besökare.
Jag är en av dem som följer din blogg men inte alltid skriver någon kommentar.
Fint babyset - grönt är skönt.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...