måndag 17 januari 2011

Agnetas mönsterklubb 2011

En liten blänkare och påminnelse för er som inte redan bestämt sig eller som undrar vad "Agnetas mönsterklubb" är för något kommer här lite information!
Under 1 år framöver skickar jag ut 6 mönster, ett mönster ungefär varannan månad, till medlemmarna och för det betalar man 300 kr.
Mönstren laddas ner från quiltsnacks hemsida, där jag visar steg för steg hur man syr dem. Tydliga beskrivningar/förklaringar och dessutom - självklart - möjlighet att kontakta mig både på e-post och telefon för att ställa frågor och räta ut frågetecknen.
Första mönstret har jag planerat skicka ut i början av februari, och ni som vill fortsätta vara med, eller som vill prova får kontakta mig via e-post för ytterligare information.
Mönstrens svårighetsnivå är enkel/medel för att så många som möjligt ska tycka att det är lätt att sy dem. Jag skapar inga mönster för stora quiltar i mönsterklubben, utan mindre saker som man ska kunna slutföra över en helg, såsom dukar, necessärer, väskor, bonader och annat smått och gott. Här ett urval av vad som tidigare varit mönster i mönsterklubben!
 
Några av mönstren tidigare år.

Så är du lappfrälst och vill ha svenska mönster med både inches och cm så är "Agnetas mönsterklubb" något för dig!1 kommentar:

Anonym sa...

Gillar verkligen din sida, återkommer flera gånger.
Kerstin B, Östersund

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...