fredag 18 mars 2011

Presenter på beställning!

Det är kul att maskinbrodera, fast att sy hela 6 stycken glasögonfodral på raken är kanske inte det allra roligaste jag gjort! Men snygga blev de! Jag har sytt dem på beställning åt en vän som ska ge dem som presenter åt sina väninnor, under årets lopp. Hon tyckte det var skönt att ha presentinköpen färdiga redan i början på året, och jag förstår henne. Jag fick välja fritt, både motiv och tyger och det gjorde det förstås roligare, men jag har sån sylust nu att det känns lite jobbigt att ha Toppis "upptagen" med maskinbroderi. Alla glasögonfodralen kommer från "A Stitch a half" som alltid har så eleganta broderier. Men nu är jag färdig!

Jag läste också Lottas inlägg om hur man kan göra en "Mug Rug" i bågen, så när Toppis jobbade lekte jag lite i Embird. Nu blev det inte så bra som jag tänk mig, men jag ska göra om och göra bättre! Det knövlade till sig med mönstersömmen, och dessutom tänkte jag lite fel på själva maskinbroderiet, men men ...
Så här blev den i alla fall - allt jag syr blir inte lyckat!  =O)7 kommentarer:

Quiltepigen sa...

Det er da fine ting du har lavet Agneta.Flotte foderaler og en kaffeserviet.

Carina sa...

Kanon snygga glasögonfodral o jättesöt Mug Rug !!

Ladyronja sa...

Så fine Agneta,

kram från audi

elis abet sa...

Mycket söta glasögonfordral.Det kanske är något, som jag ska snöa in på haha, men hur gör man?. Gör du det hela i bågen? eller broderar du först och syr ihop sedan? fina är dom och en kul muggmatta också. Kanske ska jag göra sådana till några vänner , som jag har, som inte har en susning om lapp och broderier. Då ser de iallafall vad de ska användas till:)
hälsn Elisabet i Järfälla

Malisquilt sa...

Snygga glasögonfodral och fin mugrugs.
Kram Maria

Catarina C sa...

Så trevliga glasögonfodral du har sytt och mugrugsen var också söt

Rose-Marie sa...

Kalasfina fodral, även mugrugs ser jättefin ut.
Kram Rose-Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...