torsdag 10 februari 2011

Alla Hjärtans Dagskuddar till mina kära grabbar!

Firar ni "Valentines Day" eller "Alla Hjärtans Dag" som vi kallar det här? Många tycker att det bara är ett komersiellt jippo, shoppa extra mycket choklad/blommor o.s.v. Jag tycker att vi har alldeles får få "firardagar" i Sverige, och jag älskar att uppvakta mina nära och kära!
Så på måndag ska mina grabbar få varsin "Valentinkudde"!
Broderierna kommer från Artistic Threadworks och jag spegelvände Simons för att kuddarna skulle bli lite mer olika. Tygerna är rester från en Jelly Roll, som jag använt till massor, verkar som om den räcker för evigt, jag har ännu mer kvar! Men den är fin, så det är ok!Två närbilder på de söta och snabba broderierna. Bokstäverna vet jag inte var jag fått ifrån, de ligger i en mapp som heter just Alfabeten.
Men allt har ju en baksida, och för att kuddarnas baksidor inte bara skulle bli tråkigt vita så skar jag till remsor och sydde fast.


Till dessa kommer barnen att få ett varsitt kuvert med lotter. Fast, med tanke på de nya reglerna på Svenska Spel (18-årsgräns, både för inköp och uthämtning av vinster, oavsett om man är i målsmans sällskap - ja, vi föräldrar agerar väl "langare" om vi köper en trisslott eller en Tia till barnen) så kanske man ska prata tyst om det. Läste häromdagen här om en kvinna som inte fick ta ut vinsten, då sonen först hade vidrört lotten!!! Ja, hej och hå, ibland är det lite tröttsamt att leva i Sverige.

Lämnar nu detta sidospår och beger mig åter in i syrummet, tror det ligger något UFO och ropar på mig - vi får väl se!


6 kommentarer:

Ladyronja sa...

Jettesnygga Agneta
dom kommer nog Anton och Simon at gilla.

kram från audi

Quiltepigen sa...

Åhh de er bare så søde Agneta.

AnkiS sa...

Vad fina de blev!

Inger sa...

Läckra kuddar o grabbarna kommer säkerligen att gilla dem.

Rose-Marie sa...

Men vilka sötnosar till kuddar
Kram Rose-Marie

Katarina sa...

Fint! Kul när det händer något på bakstycket också! Kram Katarina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...