måndag 3 oktober 2011

Jag fick en idé ...Räck ut din hand!

... och nu ska vi se om ni gillar den!

Som de flesta av er vet är jag grymt förtjust i kaffe - det går i minst en liter om dagen. Jag kan också digitalisera maskinbroderier. Kan detta kombineras med min vilja att stödja månadens Rosa Bandet-kampanj? Jag tror det!

Jag har gjort ett gäng mugrugs som sys ut helt i bågen, så när som på en söm. Alla mugrugs har en stippelbakgrund och alla texter utom en handlar om kaffe. Det finns både roliga, fräcka och vanliga, och det är ju inte tvång att sy ut en enda ... Den som inte handlar om kaffe har ett rosa band och texten "Räck ut din hand!" och så heter också hela kollektionen.

Nåväl, det är mer än 50 olika designs som jag tänker skänka till kampen mot bröstcancer och alla som skänker 100 kr får hela kollektionen! Det är alltså mindre än två kronor per design och jag hittar hela tiden på nya, så det kan bli uppåt 60 stycken innan jag är färdig.

Jag kommer inte att hinna testsy alla designs, men några är redan utsydda, och under morgondagen hoppas jag hinna med fler, så att ni får se åtminstone några, så att ni vet att ert stöd till kampen mot bröstcancer faktiskt ger er något i utbyte.

Ni som läser det här och tycker det låter intressant kan väl skriva en kommentar eller kontakta mig direkt.

Har du inte broderisymaskin? Då får du i alla fall tillgång till mina idéer och dessutom stödjer du ju Rosa Bandet-kampanjen.

Om man inte gillar mugrugs kan man med fördel använda broderierna som mittenbitar för "moderna" vepor att hänga i köket, eller varför inte sy en quilt till en kaffemoster? Man kan också kombinera 4 stycken och få en fyrdubbel bonad... eller sy ut broderiet som framsidan på en quilt ... eller ... ?

Alla broderier ska fungera i 5" x 7"-bågen, så att de allra flesta brodöser kan sy ut dem. Jag ska testsy både på Janome 300E och Husqvarna Topaz 30 så att jag ser att broderierna fungerar på båda maskiner.

Naturligtvis kommer jag att konvertera filerna till det format du önskar också.

Jag ska kolla med dem som har hand om Rosa Bandet imorgon hur man enklast administrerar en insamling, men jag tror att det här kan bli riktigt riktigt bra!
2 kommentarer:

cina sa...

Jag är gärna med och stödjer Rosa Bandet kampanjen
Kram Cina

carina i ockelbo sa...

ja en toppenbra idé ,
jag är oxå med och stödjer kampanjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...