lördag 4 februari 2012

Ett år i scrapsens tecken!

Jag skulle kunna göra ett inlägg om varför jag inte bloggat på länge, men eftersom jag tycker om att se framåt mot det som känns positivt och inte bakåt åt mindre roliga saker, så väljer jag att skippa det!

Istället fokuserar jag på vad jag tänkt mig för det nya året!

Jag har en svällande tyggarderob, med massor av ljuvliga tyger som bara väntar på att "bli något". Dessutom har jag ju länge samlat på mindre bitar 2½", 2", 1½", 1" - ända ner till det som flera slänger, eftersom jag tycker att det är roligt att se om det kan bli något av de bitarna också. Minnesgoda kommer ihåg förra årets pysslande med småbitar, som till slut blev en framsida endast bestående av yttepyttebitar.


Det finns få saker som är roligare än att köpa nya tygbitar, som man skapar imaginära quiltade objekt av redan vid inköpet, men någon gång måste man ju spendera alla de här tygbitarna också, och jag får verkligen KLÄMMA in varenda tygbit, och det är också svåröverskådligt, min färgsortering fungerar inte längre ... så jag ska försöka ge mig själv ett inköpsstopp för 2012 och verkligen försöka att sy av de tyger jag redan har - de allra flesta tycker jag ju är fantastiskt fina!

Det här beslutet ska genomsyra allt jag syr, så även mönsterklubbens alster kommer att skapas av scraps, och förhoppningsvis kan jag inspirera andra att också göra sig av med stashen! Första mönstret för 2012 heter därför "Scrapsrutig löpare".

Nytt för i år i mönsterklubben är att jag separat kommer att erbjuda maskinbroderier som passar till mönstren.. Till det första mönstret har jag ännu inte bestämt mig för vilka broderier jag skulle kunna använda - jag diggar ju tätt som oftast - men det viktigaste av allt är att de vanliga mönstren inte ska bli sämre om de sys utan maskinbroderier!

Om några dagar (jo, det är inte så många ...) är det dags för alla hjärtans dag igen, och då ska ni som maskinbroderar hålla utkik, för jag har nämligen en liten present som jag förberett till er ...
3 kommentarer:

Marianne´s hantverk sa...

Välkommen tillbaka,har faktiskt saknat Dig på bloggen
Kram Ha det bra
Marianne

Gunilla K sa...

Hur blir man medlem i mönsterklubben och vad innefattar den?
kram Gunilla

Squirrels do Sew sa...

Vad kul att du är tillbaka Agneta. Har saknat dina blogg inlägg.
Ska bli spännande och se om du kan motså tygfrestelser i år :-)
Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...