fredag 10 februari 2012

Alla hjärtans dag 2012 + PRESENTER

Jag gillar hjärtan - mycket! Inte bara för betydelsen av dem, utan också för att hjärtan har en söt form, och nästan vad som helst kan bli ett hjärta. Som många av er vet så diggar jag maskinbroderier också, och idag har jag varit väldigt effektiv, jag har diggat och sytt ut tre olika broderier, minsann! Alla har Alla Hjärtans Dag som tema, och jag har tänkt mig att det ska bli ett par kuddar och en bonad av dem. Bonadens broderi ser ut så här:
Det blev rätt sött, även om det vita tyget lyser igenom lite på fågelns kropp, och hjärtana är lite sneda, så därför behåller jag det här broderiet för mig själv, men som utlovat blir ni inte utan!

Jag har också diggat en text, jag är ju en stor älskare av ordspråk och tanksätt, så jag stygnsatte det här broderiet. Jag är väldigt nöjd med hjärtat, som jag säkert kommer att återanvända. Men det här broderiet är för er som har stora bågar (360x200).

Det kanske inte var så smart att sy på ett tyg med vita prickar, det ser ut som om det är lite feldiggat på bilden, men här kommer en screenprint så att ni ser bättre hur broderiet verkligen ser ut!
Det är många trådklipp, men jag tror det är värt arbetet!

Det andra broderiet passar er som har en båge i storlek (150x240) vilket de allra flesta har. Jag hittade en bild på internet som jag stygnsatte, och så valde jag en mönstersöm.


En screenprint gör att ni ser mönstret bättre! Det är små vågor längs med hela broderiet.

För att ni ska hinna sy broderiet/broderierna och skapa något med dem, så ska ni få dem redan idag!

Jag tänkte också passa på att göra reklam (hihihi) för ett äldre broderi jag stygnsatt, som passar jättebra också det nu vid Alla Hjärtans Dag, nämligen min disktrasa!


Men, eftersom jag är nyfiken på vilka som besöker bloggen, och som läser inläggen, så vill jag att ni som önskar broderierna mailar mig agnetaquiltar@gmail.com och skriver vilket format ni vill ha och förstås vilka broderier (av de nya). Disktrasan kan ni hämta på maskinbroderisidan som ni hittar en flik till ovan!

Jag ser fram emot en full inbox!  =O)
5 kommentarer:

Lotta i S-vall sa...

Du är då bara föör otroligt du Agneta, gullhöna där.

Jag syr i HUS o är jätte tacksam för det du delar med dej av.
Tyvärr har jag ju fortf inte kommit till skott med stygnsättningen så jag kan bjuda tillbaka.

Ha världens bästa helg nu
Kramar

Rose-Marie sa...

Kanonfina coh söta broderier
Kram Rose-Marie

Carina i Ockelbo sa...

jättesött tar gärna emot i jef fil
skrev ett mail till dej

Gunilla syr och skriver sa...

Tjusiga hjärt-broderier! Inspirerande sida du har. Min maskin kan inte brodera.
Gunilla i Luleå

eva sa...

Jag älskar din blogg och läser gärna och mycket men min maskin kan inte brodera så jag fortsätter att läsa och njuta istället!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...