Om Agneta

Bakom mina solglasögon ser jag världen som jag vill ...  =O) Eller också är jag kanske blyg, eller skäms för mitt utseende?
Agnetaquiltar är mitt online-alias sedan 2001, då jag började quilta och sy mer organiserat. Sedan dess har mycket hänt - jag har fått två barn, Anton och Simon och jag och David bor sedan 2003 i ett liten radhus i Uppsala.

Jag heter Agneta Ekholm och är född 1966.

Mina stora fritidsintressen här i livet är quiltning och maskinbroderi, när jag inte är med barnen som förstås är min första prioritet. Jag är också listmamma för quiltsnack, en mailinglista som funnits sedan 18 november 2004. Mer än 200 tjejer är medlemmar, även om bloggar och facebook tar mer och mer tid för oss alla!

Jag har också alltid älskat att läsa, och hade en tid ett radioprogram på Studentradion "Bokmalen" där jag varje vecka presenterade nya böcker. Ett tag var jag uppe i över 120 böcker/år!! Nu är det nog kanske ett 30-tal böcker, men å andra sidan har jag ju två barn och hur jag än kämpar så blir det aldrig mer än 24 timmar på ett dygn, inte ens i Uppsala!!

Trots en diger utbildning och fina betyg från alla arbetsgivare jag haft så har jag inte lyckats få det arbete jag drömmer om, men kanske har 2011 något roligt med sig, vad vet jag. Jag är ju utbildad jurist, har läst till systemadministratör, kan många språk eftersom just språk intresserar mig.  Jag är organiserad, ordentlig och älskar att arbeta, synd att jag inte får chans att visa det!

Det finns några fasta arbeten i min tillvaro, jag är styrelseledamot i vår bostadsrättsförening, arbetar alltid på högskoleprovet (2 ggr/år) eftersom jag tycker det är roligt och sen brukar jag fixa en tidrapport åt SLU varje år (en tidigare arbetsgivare). Sist men inte minst är jag engagerad i föreningslivet och är tränare för ett lag PF04 i Innebandy i Stenhagens kamratklubb, jättekul!

Om du är arbetsgivare och tycker att det här verkar intressant kan du ladda ner mitt CV här.

Vill någon skicka e-post till mig så är adressen agnetaquiltar (a) gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...