måndag 5 augusti 2013

Muggmatterallyts vinnare och lite annat!

Sommaren rullar på och redan ikväll börjar vi fotbollsträningen för höstsäsongen - både kul och lite sorgligt, för det betyder samtidigt att sommarlovet går mot sitt slut. Anton har i alla fall en jättekul "grej" kvar - han ska på innebandyläger med sin stora idol - världens bästa innebandyspelare Mika Kohonen, under en hel vecka på Fyrishov. För en gång skull bor vi "rätt"!!

Mindre rätt bodde vi för fredagens event - vi tog en tur ner till Ullared och hem igen samma kväll. Det blev strax över 107 mil totalt.Vi shoppade en hel del och det var en rolig utflykt, om än lite lång!

Muggmatterallyts nästa deltagare har jag dragit bland de nio som skrivit kommentarer. Jag använde mig av den här slumptalsgeneratorn som är jättepraktiskt! Du hittar den här: http://www.random.org/
Inlägg nummer 4 tillhör ... tada!! IMMI!!  Skickar du hit din adress så kommer kuvertet inom några dagar! Grattis!

Själv har jag fått ett rätt tråkigt besked, jag är helt döv till 25% på båda öronen och det betyder att inte ens de starkaste senaste hörapparaterna hjälper mig. Jag får nya hörapparater på torsdag på prov, och hoppas förstås att de ska hjälpa mig, men jag är inte så speciellt hoppfull... 

Till råga på allt har jag börjat se dåligt också! Nu blir jag fort äldre, hahaha! Jag provade ett par läsglasögon på "skoj" och insåg genast att jag såg betydligt bättre med dem på. Överraskad! Jag köpte styrka 2+ och det är utmärkt då jag börjat se dåligt på nära håll, men väldigt bra på långt håll. Nu kan jag läsa utan att hålla boken på en armlängs avstånd!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...